Helt apropå

Det är sen gammalt

15 september, 2017

Vi har en fredagstradition hemma. Den består i att jag köper med mig två munkar från Dunkin Donuts till barnen. Som fredagsgott. Det ska vara Mr Happy. Det är heligt. Båda barnen är noga med att påminna mig, du glömmer väl inte dunkin, mamma? Nejdå jag glömmer inte.

Ett tag, när det var samma tjej som stod i Dunkin Donuts-butiken, visste hon alltid vad jag skulle ha och hur jag ville ha det. Jag behövde aldrig förklara. Munkarna måste ligga med ansiktena uppåt så att de inte kladdar ihop sig mot varandra och blir fula. Nu är det olika personer, och jag ger varje fredag noggranna instruktioner. En tradition är en tradition och då ska munkarna vara perfekta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.