Helt apropå

Ofunkis plagg

24 oktober, 2016

Jag inser att det är bra att ha en man som tar ner mig på jorden ibland. Som ser praktiskt på saker och ting. Och plagg. Som ikväll visade jag upp en parkas hittad på rea på nätet. Snygg och moderiktig och allt. Jag kände mig dock lite tveksam till yttertyget. Det ska nog helst inte regna på parkasen. I november…

Maken förkunnade genast sanningen : Du som är så frusen, den där kommer du inte hålla värmen i. Den kommer dessutom bli blöt om det regnar. Modemässig – ja, funktionsduglig – nej.

Vad skönt. Jag var inte helt hundra från början, och nu är det ju bara att returnera den. Hejdå parkas!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-24-kl-20-25-09

Du kanske också gillar...

Inga kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.