Djupa tankar

Alla olika

21 augusti, 2017

Jag blir full i skratt när jag tänker på hur ni, mina kära läsare, skulle reagera om jag gjorde ett inlägg med rubriken Fräsch sommarsallad, skrev saker som such amazing bliss to be born to this earth like a powerful flower… eller la ut tio nästan identiska outfitbilder på mig själv i ett och samma inlägg.

Skulle ni tro att jag var riktigt klok? Skulle ni inte reagera alls? Jag skulle veta (eller kanske inte, man vet väl inte att man är galen) att jag helt tappat det. Tur att alla är olika, för det roar mig ändå att läsa sånt som inte är jag hos andra.

Gud så komplicerat inlägg. Nu ska jag titta på bilder på kattungar.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply [email protected] 21 augusti, 2017 at 11:32

  Tänker att verkligheten inte är lika vacker som det låter… Och till slut så låter det bara för mycket om allt det goda. Nä, fortsätt du med din vardagsironi med rapporter från verkligheten – det är ju DET som är underhållande! Inte den andra varianten. Tycker jag. /AnnaP

  • Reply Linda K 21 augusti, 2017 at 12:09

   vad trevligt att höra, tack 😀 och, jag instämmer.

 • Reply lillalenah 21 augusti, 2017 at 15:41

  Åh..du är ju för härlig…det är sån`jag vill ha dej, tack för det!!!
  Förresten, de där byxorna, de vida..pöjfekt :o)

  • Reply Linda K 21 augusti, 2017 at 20:52

   tack vad kul att höra 😀 jaaa dom är kalas, brallorna!

 • Reply Mia 21 augusti, 2017 at 21:43

  Har precis hittat dig blogg, ändra dig INTE!

  • Reply Linda K 22 augusti, 2017 at 08:06

   nu blir jag rent generad av all snällhet. tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.