Djupa tankar

I morgon – en annan dag?

9 augusti, 2015

Efter fem veckors semester (med en jobbvecka i mitten) känns det av någon märklig anledning nästan ok att börja jobba igen. Är det så att jag faktiskt nästan ser fram emot att hoja till jobbet i morgon? Ja, nästan.

Mindre ok att jag ska till tandläkaren på eftermiddagen och troligtvis kommer att få skäll igen, fast jag borstar, trådar och gurglar allt vad jag kan.

Fråga mig i morgon kväll igen om jag fortfarande ser fram emot vardagen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AboutAlice 10 augusti, 2015 at 13:57

  Tycker att det är lite skönt med vardag. Men jag har haft sex veckors semester ( längsta sedan hedenhös ) och hemma finns det en miljard projekt att göra och jag blir bara rastlös när vi inte får saker ur händerna och Pojkvän vill bjuda hem folk och grilla ungefär varje dag.

  • Reply Linda K 10 augusti, 2015 at 17:08

   På nåt sätt är det ju skönt med vardag. Så att man kan börja längta efter nästa ledighet!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.