Helt apropå

Vad var det jag sa

3 mars, 2017

Vi ska på promenad, jag och barnen. Det är soligt och skönt, men jag vet att det kan blåsa nere vid havet och att om solen går i moln blir det genast svalare. Uppmanar därför de unga tu att ta med sig en tröja. Dottern vägrar eftersom hon inte fryser NU. ”Du får INTE ta min om du blir kall” varnar jag, och nej det förstår hon.

Så vi promenerar och det är varmt och skönt. Köper glass, och plötsligt är det inte lika varmt längre. Jag ser gåshud på dom där små bara flickarmarna. ”Fryser du?” frågar jag. Hon nickar. ”Vill du låna min tröja?”. Hon nickar. Och så får hon det, såklart.

Tröjan behöll hon resten av promenaden. Tur att det värmde mammahjärtat för annars hade jag frusit ordentligt själv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.