Helt apropå

Girl crush

22 februari, 2017

Ibland blir man kär i en kvinna, för omväxlings skull. På sistone har jag utvecklat kärlek till Klara Svensson. Efter att ha hört henne i podcasten Trettio plus trevar tillsammans med Tove Norström och Sofi Fahrman. Hon pratar gotländska. Sånt faller jag pladask för (hallå, Carin Rodebjer! Hon är dessutom lik Carin Rodebjer!). Och så är hon så jäkla härlig bara. Helt vild liksom. Totalt olik mig på alla sätt och vis. Jag skulle inte kunna/vilja vara sån, och det är kanske därför jag tycker hon är så cool. Kolla hennes Instagram, och läs texterna, så fattar ni. Jag skrattar högt.

Klara, I think I love you!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica E 26 februari, 2017 at 20:10

  Jag lyssnar på den podden med skräckblandad förtjusning 🙂 Känner som du att herregud vad de är oblyga vilket också kan vara befriande 😀 Började följa då jag var nyfiken på Sofi och om hon var singel eller ej men får se om jag fortsätter (ska ge det några avsnitt till) för ibland kan jag uppleva att det blir väl internt mellan dem tre.

  • Reply Linda K 27 februari, 2017 at 21:57

   Ja, time will tell. Just nu gillar jag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.