Helt apropå

Snart 45 är det nya 22

5 januari, 2017

Jag vet inte om jag har fått en släng av 20-something-syndromet, men jag är ansatt av känslan att såna här jeans är mega-super-maxat-coola. Rätta mig om jag har fel.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Åsa 6 januari, 2017 at 12:32

  Visst är det jobbigt för 20-åringarna när vi (som i alla fall inte känner oss äldre än 25 kommer i liknande kläder?). Jag gillar också de där jeansen. Men, så har jag ju det här köpstoppet och då får jag vänta. Om jag inte kan ha min makes jeans… Kan ju vara värt att prova?

  • Reply Linda K 6 januari, 2017 at 13:26

   ha ha ha, i makens brallor skulle jag se ut som värsta visa hela härligheten-hiphopare 😀 ofta är det tyvärr så att såna där byxor som ser så coola ut på den smala modellen, som kanske till och med har nån liten klämma baktill för att få till det snyggt fram, inte gör sig fullt lika bra på oss ”normala”…

 • Reply Minna 6 januari, 2017 at 13:49

  SNYGGT!!!!

 • Reply Mis(s)match 7 januari, 2017 at 20:41

  Jag säger nostalgi och en en gångs grej. Det finns snyggare jeans att lägga pengarna på (förstås kan du alltid köpa ovanstående jeans och korta ner dem när du tröttnat.

  • Reply Linda K 7 januari, 2017 at 21:46

   mja jag är inte så säker. vi får väl se 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.