Helt apropå

Jag är egentligen ingen talare…

21 september, 2016

Nu har vi firat en av mina medarbetare med tårta och och tal. Det var många som ville vara med och fira, kul! Jag är egentligen inte så förtjust i att hålla tal, stå i centrum och ses av alla. Men såklart gör jag det iallafall när det gäller mina kära medarbetare. Och efteråt fick jag beröm för fint och roligt tal av flera, inklusive födelsedagsbarnet. Då är det värt!

… och efter talet fick jag en lite för stor bit tårta. Med vänlig hälsning/ snudd på illamående

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 21 september, 2016 at 20:02

  Man blir ju väldigt glad när talaren har engagerat sig lite. När det är mer än det nödvändiga. Bra gjort av dig 🙂

  • Reply Linda K 21 september, 2016 at 20:17

   tackar tackar. ja det kan ju bero lite på vilket förhållande man har till personen man ska hålla tal till 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.