Helt apropå

Välkommen till verkligheten

10 mars, 2016

En modebloggare i 25-årsåldern ojar sig över att hon börjat få celluliter. Eller, gropar i låren som hon uttrycker det. Hon menar att detta är ”den enda nackdelen med att bli gammal.” De goda läsarna rekommenderar krämer, behandlingar och styrketräning för att bli av med groparna.

20-nånting. Gammal. Gropar.

Jag lutar mig tillbaka i mån fåtölj och ler. Jag har mängder av gropar. Jag är i jämförelse lastgammal. Jag tror icke på krämer, skulle aldrig få för mig att gå på behandlingar. Träning – absolut, men groparna sitter där de sitter. Jag gillar läget. Finns det någon kvinna som inte har dom, liksom?

Dessutom kan jag nog komma på 100 andra nackdelar med att ”bli gammal”.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Åsa 11 mars, 2016 at 06:46

  20-nånting och gropar. Nåväl, det ”lilla livet” lär upptäcka att de är riktigt trevliga jämfört med annat en får lära sig att leva med. Mitt värsta (hittills) är ett hjärtfel som överföll mig förra året. Mig, som inte är sjuk någonsin. Groparna begränsar inte på samma sätt – hälsa henne det 🙂

  • Reply Linda K 11 mars, 2016 at 08:47

   Man blir klokare med åren, tänker jag. förfasade mig också över gropar i unga dagar 🙂

 • Reply AboutAlice 11 mars, 2016 at 10:24

  Det finns värre saker, betydligt värre saker. Har hört tjugonågot personer klaga på det mesta… Vill inte vara Häxan Surtant och skriva dem på näsan men…. herregud så svårt det är…. 😉

  • Reply Linda K 11 mars, 2016 at 18:00

   äldre blir klokare 🙂

 • Reply B-M 11 mars, 2016 at 11:48

  haha! Word! Krämer och behandlingar mot celluliter, slöseri med pengar och tid.

  Värsta med att bli gammal….tja att ens föräldrar blir gamla, senila 🙁 🙁 och småningom går bort. Det är det värsta hittills tror jag.

  • Reply Linda K 11 mars, 2016 at 18:01

   åh hu, det vill jag inte ens tänka på! 🙁

 • Reply Hallin 11 mars, 2016 at 12:41

  Det finns något slags ordspråk som jag inte kan exakt men det går ungefär så här; tänk vad nöjd man hade varit med sig själv när man var ung när man vet hur det blir när man är ”gammal”. Men jag gissar att vi alla har varit där. Aldrig nöjd med sig själv. Tycker faktiskt det är skönt att bli äldre. Man bryr sig inte på samma sätt!

  • Reply Linda K 11 mars, 2016 at 18:02

   ha ha. jag instämmer till fullo med dig. det är skönt, man blir mer i harmoni med sig själv och sin kropp. skönt!

 • Reply Sara 11 mars, 2016 at 20:48

  Alltså, min ettåring har små gropar på rumpan och på låren. Det måste väl betyda att det i själva verket är ett ungdomstecken?

  • Reply Linda K 11 mars, 2016 at 21:25

   åh dom groparna är dom bästa! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.