Helt apropå Nytt

”Vilket är ditt mest udda köp?”

6 maj, 2019

För en tid sedan blev jag lite besatt av tanken på krossad sammet. På stövletter. Udda, säger ni. Nickar gör jag. Men nu var det så. Snokade runt och insåg att säsongen för sammetsskor inte är inne. Gav inte upp. eBayade, och hittade några som såg coola ut. Men, det vet man ju att man inte ska köpa grisen i säcken, utan alltid ska prova och känna först. Så jag sket i det, och nu är ett par knallblå (eventuellt åt det lila hållet) stövletter i krossad sammet på väg hem till mig.

Har jag helt tappat det?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pär 8 maj, 2019 at 09:40

  Hej Linda!
  Annars får du sälja el skänka bort stövletterna.

  MVH Pär

  • Reply Linda K 8 maj, 2019 at 09:56

   Ja så får det bli. Spännande ändå med sammetsskor! Kommer dom att se bra ut?! Kommer dom att passa?!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.