Helt apropå

I svängen

22 augusti, 2016

Och så är man inne i  skola-träningar-jobb-svängen igen. Papper som ska skrivas på. Har ungarna gympakläder i rätt storlek? Hjälp, sonen har växt ur ytterligare ett par skor, han får ta makens. Dottern behöver fotbollskläder. Det ska packas inför klassresa till Gotland. Dottern och jag ska stå i kiosken i helgen, man får gärna ha hembakt med sig. Tänkte hinna träna själv också någon gång. En räkning ska betalas. Kattlådan rengöras. En läxa läsas.

Lite så. Men jag har bestämt mig för att hinna njuta också. Det är ok att vara helt slut vid 22-tiden om kvällen känts givande. Det har den ikväll. Gick en fin kvällspromenad med sonen. Busade järnet med kisse. Läste skolpapper och skrev på tillsammans med dottern. Åt melon och drack te med maken.

Jag tror jag kommer att sova gott.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.