Djupa tankar

Mayday mayday

6 juli, 2016

Jag älskar att jag har kommit in i ett läsflow efter att ha haft ganska oflyt en längre tid (typ hela våren. Vet inte om det berott på dåliga böcker eller på min oförmåga att komma till ro med litteratur?) Tog med mig fem pocketböcker hit. Fortsätter det i den här takten kommer jag inte att ha några kvar att läsa vecka två. Inte bra! Maken har tyvärr nästan bara böcker om krig, det GÅR bara inte. Sonen har Ondskan och en bok vi köpte på Arlanda för ”unga vuxna”. Ondskan kan man ju alltid läsa om, ungdomsboken kan jag också tänka mig. 

Sen återstår bara att hitta engelsk litteratur på denna italienska ö. Kan bli en utmaning.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 6 juli, 2016 at 21:59

  Går det hitta wi-fi? I så fall finns det gott om böcker att ladda ner. Iof är skärmen svår att se i stark sol.

  • Reply Linda K 6 juli, 2016 at 22:01

   Det förstås! Fast wi-fi är tämligen segt. Får testa, tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.