0
Djupa tankar Style by LindaK

Vilken Goya!

27 maj, 2021

Jag köpte en Stine Goya-klänning från LWL på Facebook. För att den såg FABULÖS ut. Fick hem den och den ÄR fabulös. En riktig pangpartyklänning. Problemet är bara att jag sällan/aldrig går på pangpartyn. Och OM jag blev bjuden på ett vet jag inte om jag skulle våga ha denna klänning. Den är enorm. Och FABULÖS.

Så jag ältar nu. Det var kö på klänningen när jag köpte den, så jag kan troligtvis sälja den vidare. OM jag vill. Vill jag? Vill jag inte? Vet inte vet inte vet inte vet inte vet inte vet inte.

Tråkigt om den bara blir hängande i klädkammaren. Å andra sidan, man kan ju vara lite too much och ha den när någon fyller år eller på midsommar eller när man åker in till stan och flanerar i sommar eller…

UPDATE Såld till bättre behövande. Den ska få gå på bröllop bland annat, klänningen!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sara 27 maj, 2021 at 21:02

  Alltså, folk borde verkligen ordna fler pangpartyn och bjuda dig (eller mig för den delen). Den där klänningen var ju verkligen fabulös! Jag älskar också att klä upp mig i finkläder ibland men precis som för dig är tillfällena få. Jag är inte ens säker på att jag tycker den typen av festligheter alltid är så roliga men det är ju kul att få användning av finkläderna.
  Baserat på rent utseende är den där klänningen absolut en keeper men om den bara kommer hänga i garderoben och ge dig dåligt samvete är det kanske bättre att låta den gå vidare?

  • Reply Linda K 28 maj, 2021 at 08:04

   håller med! ja det är ju inte så att jag inte HAR några klänningar sedan tidigare. Samtidigt är den så fin….ält ält.

 • Reply Marianne 27 maj, 2021 at 21:24

  Den var verkligen läcker !

 • Reply Nora 27 maj, 2021 at 21:50

  Hej!

  Den är fantastiskt! Om du bestämmer dig att sälja den är jag en av dom som grämer mig att jag inte var snabbare i lwlgruppen. Tyckte de va så roligt att du hann först o har väntat på att du ska posta en bild för att få en bättre bild. Betalar det du gav om du vill sälja . hör gärna av dig

  • Reply Linda K 28 maj, 2021 at 08:06

   ah men vad kul! ja här har du den. helt ljuvlig och jag vill ha den på festligheter. Men som sagt, rädd att den blir hängande. Om du kan ta bättre hand om borde den nog få gå vidare. jag hör av mig!

 • Reply Sofie 28 maj, 2021 at 08:43

  Tycker absolut att du ska behålla den och använda – inte för mycket alls tycker jag, den sticker ut men på ett bra sätt 👌🏻😊 Kör på och använd 💃🏼

  • Reply Linda K 28 maj, 2021 at 09:43

   ah nu har jag sålt den vidare, till bröllopsbestyr bland annat 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.