Nytt

Ljushuvud

26 maj, 2016

Jag vill inte att det ska bli vitt, men riktigt blonda slingor! sa jag till min frisör. Det blev riktigt blont. Inte vitt, men inte heller helt ovitt. Jag ryggar tillbaka lite när jag ser mig själv i en spegel. Ovana gissar jag. Barnen reagerar också. Vad har du gjort mamma!? Ska det vara så där ljust? Har du färgat håret vitt? Barn är ärliga…

Tyvärr också en kollega. Hen tittade på mig och sa något i stil med Vad ljust det blev. Jaha ja det växer väl ut. Utan att jag själv uttalat mig om vad jag själv tyckte. Har man inte något vänligt att säga tycker jag man kan hålla mun och hålla det för sig själv.

Nu ska jag bara vänja mig. Och andra.

ljushuvud1

ljushuvud2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.