Nytt

Kenzo får en chans

3 november, 2016

Som den gamla moderäv jag ändå är följer jag ju med i H&M:s designersamarbeten genom åren. Jag minns med fasa det första med Karl Lagerfeld, när jag hade barnvagn (!!!) med en liten sovande Carl i med mig i trängseln. Inte klokt.

Samarbetet med Kenzo i år är väl lite i galnaste laget (milt uttryckt) och inte i min smak. Så mycket mönster klarar jag inte av. Men det finns ett undantag. En sidenpyjamas i mörkblått med en någorlunda diskret mönster som jag gärna skulle vilja prova. Men inte stå i kö för och inte betala överpris för på Blocket.

Såklart omöjligt att komma in i webbshoppen via datorn. Så jag sket i det. Och fikade med kollegorna istället. Varav en satt och kikade i mobilen och fnissade åt alla tokiga plagg och visade oss andra. Så klickade hon hem ett armband, bara sådär. Jag testade också mobilen, och visst där var det bara att välja och vraka. Jag slog till på pyjamas-setet, har fått en bekräftelse på mitt köp. Nu återstår bara att se om jag får hem mina plagg. Och om dom passar!

kenzo

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JessicaE 3 november, 2016 at 09:41

  Håller med! Jag är totalt osugen på detta samarbete… Alldeles för crazy för en sval, klassisk 43-åring 😀

  • Reply Linda K 3 november, 2016 at 10:17

   jag gissar att det kommer att hänga en hel del kvar på galgarna…

 • Reply B-M 3 november, 2016 at 15:05

  Kikade på sockorna men de var onödigt dyra för min smak .

  • Reply Linda K 3 november, 2016 at 19:32

   dom ser dessutom grymt osköna ut med den där tudelade tån :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.