Helt apropå

Inte som jag tänkte mig

14 mars, 2016

Jag hade planerat storstilat för att få till kombinationen jobb och barn när maken är bortrest. Med hjälp av inryckande föräldrar och svärföräldrar här och där. Men så blev det icke. Dottern blev dålig igår kväll och värre under natten. Så pass att hon och jag fick sätta oss i en taxi till Astrid Lindgrens barnakut i morse. Där vi hängde nästan fyra timmar och fick konstaterat virus (som gör illamående, kräkningar, magont, enorm huvudvärk, yrsel och hosta) men att det inte är någon fara.

Så nu är vi hemma. Dottern nerbäddad och jag VABandes. Sanslöst trött efter pyttelite sömn. Inte så orolig längre, men det sitter ju liksom i lite efteråt också. Stackars sonen fick klara sig själv i morse. Och maken på väg hem från USA känner inte ens till vårt lilla drama. Orkar inte ens tänka på hur det ska bli med jobbet framöver (där det såklart också är hysteriskt). Dricker kaffe bara.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Minna 14 mars, 2016 at 12:40

  Oh nej, krya krya! Många kramar

 • Reply frida 14 mars, 2016 at 13:29

  Men huvva! Hoppas dottern kryar på sig snarast!

 • Reply Jenny 14 mars, 2016 at 13:52

  Usch, stackars tjej! Hoppas hon kryar på sig fort.

 • Reply Linda K 14 mars, 2016 at 19:27

  alla: tack, det går sakta men säkert åt rätt håll tror jag.

 • Reply Sara 14 mars, 2016 at 19:50

  Kryakramar!

 • Reply Åsa 15 mars, 2016 at 10:26

  Fy, vad otäckt! Krya på er!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.