Djupa tankar

Än är det vinter kvar säger Linda

23 februari, 2016

Jag måste tycka till mer om poddar angående stil. Är fortfarande frälst och förälskad i Ebbas och Emilias både bok och pod Säker stil. I senaste avsnittet pratar dom bland annat om skor och strumpans vara eller icke vara i dessa. Ebba berättar att hon så gott som alltid är barfota i skorna, även vintertid! För att ”fötterna fryser man ju inte om”.

Reaktion 1: fötterna fryser man om! Om det är något jag fryser om är det fötterna. Bara tanken på att knata runt barfota i ett par lågskor nu ger mig köldfrossa om tårna. Ebba måste vara extremt varmblodig.

Reaktion 2: jag får alltid skavsår av att sommartid gå barfota i skor som inte är tofflor eller typ ballerinas. Sker skavsår inte när det är svalt eller kallt ute?

Jag är kluven till detta med bara fötter i dojor när det är kallt. Det är snyggt ja, men värt det? Njae.

FullSizeRender (5)

Barfota, snygga och varmblodiga. Kanske också utan känsel?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 23 februari, 2016 at 19:49

  Jag har inte lyssnat på deras podd, men jag har läst boken och gillar den. Tycker att de är en inspiration när de kommer till filosofin kring säker stil och att hitta en signatur garderob. Men för mig osar bara ben i skor och bära korta byxben på vintern inte säker stil utan snarare tonårstid. Jag tycker det är så mycket coolare att klä sig anpassat efter årstiden och hitta snygga gångbara alternativ till ”funktionskläder”.

  • Reply Linda K 23 februari, 2016 at 20:30

   jag håller med. älskar bara ben och fötter, på sommaren!

 • Reply Jessica E 23 februari, 2016 at 20:19

  Jag har alltid förundrats över alla dessa topp-bloggerskor som alltid fotas barfota i skorna trots att det är minusgrader… Tycker också det är jättesnyggt men som sagt, det är vinter…! Man fryser om fötterna! Basta!!

  • Reply Linda K 23 februari, 2016 at 20:29

   det måste vara människor som slänger sig in i en taxi och inte går så mycket ute tänker jag. annars omöjligt!

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 24 februari, 2016 at 08:02

  WTF!? Jag har ju vinterskor på inne, ibland. För att jag fryser så galet om fötterna. Och raggisar hemma. Hur stilsäkert är det? :p

  • Reply Linda K 24 februari, 2016 at 08:53

   vinterdojor kan ju vara himla snygga också. stövlar är ju snyggt både inne och ute. jag brukar byta till klackar när jag kommer till jobbet, har en liten skogarderob för olika behov 🙂

 • Reply Johanna Evelina 24 februari, 2016 at 08:33

  Jag går faktiskt ofta barfota i skorna såhär års. OBS om det är snyggt, syns och tillför något. Har vuxit ifrån tonåren för länge sedan och struntar t.ex. inte i mössa för att vara cool 😉 Jag fryser nog aldrig om fötterna och med ett par ullsulor i mina låga herrskor har jag inga problem att gå ut i några minusgrader. Alltså förstås inte om det är 20 minus och snålblåst kanske. När jag tänker efter är det nog mer nu när det börjar nalkas vår som jag gör det dock, snarare än när det börjar bli kallt i november, så det har väl lite att göra med känslan av att vi är påväg åt rätt håll. Ang skavsår: mycket värre när det är varmt tycker jag. Håller med om att Säker Stil-podden är den bästa!

  • Reply Linda K 24 februari, 2016 at 08:51

   jag blir imponerad och lite avis. har för frusna fötter helt enkelt. lucky u 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.