Djupa tankar

Brutaltränat

17 maj, 2015

Jag var på ett skivstång/intervallpass ikväll. Och jag undrar stilla, om jag har ont i kroppen nu – hur kommer det då inte att kännas i morgon? I övermorgon?

Men det var ett roligt pass. Jag behöver verkligen träna styrka, är kass på det. Att gymma är ungefär det tråkigaste jag vet. Stå vid maskiner och hålla på är inte riktigt min grej (dom runtomkring maskinerna i gymmet står ju ändå mest och spänner, tycker jag). Då är det mycket bättre att träna i grupp! Mer sån träning! Mer smärta!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 17 maj, 2015 at 20:16

  Har du testat Power Hour? Tycker det är det optimala avseende kombon styrka och flås.

  • Reply Linda K 18 maj, 2015 at 07:19

   Har inte testat än, ska absolut!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.