Djupa tankar

Vi har det så bra. Då måste vi också hjälpa andra.

3 februari, 2016

Så blev det vanlig dag igen. Helt ok, för jag hade en mycket bra dag igår. Som avslutades med te och prinsesstårta med maken i soffan (barnen åt sina bitar direkt efter middagen, det finns tydligen ingen botten hos dom). Lyxig dag, lyxigt liv.

Apropå raka motsatsen. Jag följer Fotografiska på Instagram. Som visar fotografier på barn i flyktingläger. Barn som råkat ut för fysiska och psykiska skador och som inte fått/får hjälp. Gripande bilder med avskyvärda berättelser. Som får mig att tänka att vi har det så bra och att vi måste hjälpa de som inte har det. Inte tröttna utan fortsätta att göra något. Inte glömma att ingen flyr från sitt hemland utan anledning. Särskilt inte barnen.

fotografiska

Tens of thousands of children in refugee camps are disabled and don’t get the help they need. Bilder lånade från @fotografiska

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.