Helt apropå

Bada mera!

5 januari, 2016

Dom är nöjda – dom har badat vildsint i flera timmar. Jag är nöjd – jag fick sitta på torra land med en bok och ibland serva med lunch och fika.

  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 5 januari, 2016 at 16:42

  Det är så skönt när man slipper vara i vattnet. Då blir det mer win-win av det hela. För de vill ju inte bada en timme eller så direkt, utan ett gäng timmar. Min hud blir knottrig och kall bara jag tänker på det, hu.

  • Reply Linda K 5 januari, 2016 at 17:54

   det är fantastiskt när dom klarar sig själva i vattnet. då är jag gärna där bredvid i en stol och kollar till dom. jag AVSKYR att vistas i bara baddräkt i kallt badhus med kallt vatten och inte alltid så fräscha golv. halleluja!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.