Helt apropå Nytt

Recension Soultrain

27 januari, 2018

Så igår hoppade jag och ett par kompisar på tåget till Uppsala för att mötas upp med ytterligare kompisar. Först åt vi middag tillsammans på restaurang, och det var det absolut trevligaste på hela kvällen. Få saker slår att äta och dricka gott och sitta och prata!

Sen var det dags för detta jag hört så mycket om men aldrig provat på. Soultrain. Vi kom dit vid åtta-tiden och då var det skapligt fullt med folk. Det kändes som att jag och mina kära tillhörde det yngre klientelet, och det kändes ju i sin tur ungdomligt.

Ut på dansgolvet! Det var så mycket människor där att man inte fick något vidare svängrum, och det vill man ju ha. Att bara stå och vagga fram och tillbaka ihoptryckt av andra känns väl sådär. Det förtog en del av det roliga. Så småningom hittade vi dock ett ställe där det var luftigare och då blev det riktig dansbonansa! Silverkonfetti trillade från taket och enorma ballonger studsade fram genom havet av folk.

Men, en fredagkväll är alltid en fredagkväll och strax före tio var vi så nöjda så och strosade tillbaka till tåget hem till Stockholm. Jag konstaterar att det var en kul upplevelse, härlig musik a la ungomen, roligt med musikvideos som visades till låtarna (minnen, ljuva minnen!), billigt = gratis inträde, men för trångt. Vem vet, vi kanske provar på det igen någon gång. I framtiden.

Eurythmics!

You make a grown man cryyyyy.

Trängslet.

Vi ägde förstås.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.