Djupa tankar Style by LindaK

Jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till, inget korståg jag vill gå

22 oktober, 2015

Balmain-HM-2-Vogue-18May15-pr_b_426x639Dags att hissa eller dissa årets H&M-samarbete? Ålder och erfarenhet säger mig att samarbetsplaggen sällan håller i längden (hur många har ni kvar? Jag har en blus från Karl Lagerfeldt som används o-ofta). Balmain, som jag inte är säker på hur man uttalar (som det låter på engelska?) är inte min kopp te. Allt ser ut som uniformer och är så uppklätt att jag inte skulle ha det ens på festligheter. Det var kanske kul i ungdomens dagar, men nu tycker jag mest det ser ansträngt ut.

Nå, jag är väl kanske inte heller H&M:s främsta målgrupp. Skönt att slippa trängas med dom som är det!

Angånde rubriken, man älskar Lars Winnerbäck eller hur!?

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Pernilla/I will not keep calm 22 oktober, 2015 at 12:32

  diss härifrån också.

  • Svara Linda K 22 oktober, 2015 at 15:03

   lite maskerad över det hela.

 • Svara Jessica E 25 oktober, 2015 at 20:33

  Diss också här!! Känns mer utklätt…

  • Svara Linda K 25 oktober, 2015 at 20:41

   spännande att se alla som bär dessa kreationer sen… 😀

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.