Djupa tankar

Nygammalt

19 oktober, 2015

När arbetsdagen gick mot sitt slut fick jag feeling och började möblera om mitt rum. Inspirerad av en kollega som nyligen bytt arbetsrum. Hen har sitt skrivbord mitt i rummet. Jag har haft mitt mot en vägg, så att jag stirrar in i väggen. Nu åkte det ut i rummet!

Det är inte första gången jag börjar rotera och flytta möbler på jobbet, och det är alltid lite pinsamt. Tycker jag av nån anledning. Kollegor går förbi och undrar vad jag gör och ler lite. Som att nu är hon igång igen… Nå, jag mår bra av att möblera om ibland och då gör jag det.

Hann inte riktigt klart, men jag känner redan att det blir lite av en nystart. I mitt ”nya” rum. Med mitt gamla skrivbord på ett nytt sätt. Nygammalt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.