Nytt

Som plåster på obefintliga sår

12 juli, 2015

Jag har ingen större ångest över att jobba i morgon. Det är bara en vecka och sen har jag semester igen. Det är inte så många på plats och den tappra skara som är det brukar ha väldigt trivsamt ihop. Lite längre fikor och luncher, lite fredagsstämning alla dagar.

Men. Som en liten tröst till mig själv för det som komma skall gjorde jag följande. Kalla det push-present (jag fick verkligen inga såna, inte för något av barnen. Kanske inte var uppfunnet då?) eller vad du vill. Jag fick nyss ett par röda skor av mig själv!

rödskocos2

 

rödaskorcos

 

Jag har sett dom länge men tyckt att dom var för dyra för att vara lite sådär småtokigt japanska och röda. På rea kändes dom mer ok. Jag ska be att få citera Hanna Stefansson, som också äger fötterna på andra bilden: [Rött] är en färg som alltid får mig att känna mig som 5 år gammal igen. På ett bra sätt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Pelle 16 juli, 2015 at 09:33

  Wow, supersnygga (och skön design).

  • Reply Linda K 16 juli, 2015 at 09:58

   eller hur! ser fram emot att få hem dom, any day now… 🙂

   • Reply Pelle 16 juli, 2015 at 10:14

    Kan jag helt klart förstå 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.