Helt apropå

Att resa är att tvätta en smula

24 juni, 2015

Min man och jag ägnar kvällarna åt att lägga fram saker som ska med på semestern. Igår låg vi på sängen och pratade och blickade ut över hans packning (den är utbredd över snudd på hela sovrumsgolvet och har varit det de senaste dagarna. Jag väljer att inte säga någonting om det) och jag sa något om att det är bra att vi har tvättmaskin där vi ska bo så att vi slipper ta med så mycket kläder. Han tittar på mig.

– Tvättmaskin?
– Ja just det, vi har tvättmaskin där vi bor. På båda ställena. … ju?
– Det vet jag inte.
– Jo, vi MÅSTE ha tvättmaskin. 
– Vad vill du tvätta?
(nu brister det för mig)
– JAG vill inte tvätta! VI vill tvätta! VI vill tvätta för att kläder och badhanddukar blir skitiga!
– Eh ja jo just det… ska kolla.

Han kollar och visst, vi har tvättmaskin på båda ställena. Gott så. Men jag fortsätter alltjämt undra hur mannens hjärna är funtad.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.