Djupa tankar

Materialtjej

20 maj, 2015

En gång sa en person till mig jaså du är en sån där lack- och lädertjej. För att jag råkade ha på mig en jacka med lackat läder på. Och jag ba, yeah but no but yeah but no but.

Nej, en lacktjej är jag icke. Skinnbyxor och -kjolar är fint om det är rätt. Min nya skinnjacka är jag helt frälst i. Man skulle kunna säga att jag bor i den (notch notch alla modebloggarkvinnor) Så ja, jag får väl vara något av en lädertjej då…

Och! En tylltjej. Vad är det med mig och fluffiga puffiga kjoltyg egentligen? Jag blir bara omedelbart kär och vill haaa. Det finns förvisso en liten person uppe i mitt huvud som frågar när jag ska bära allt detta tyll. Jag brukar svara att det finns oändliga tillfällen och sen valsa bort och inte bry mig om den lilla personen mer. Bha, vilken fråga! När inte tyll, det är väl en mer berättigad fundering?

Nu smider jag en plan. Jag blev såklart förälskad i H&M Exclusive Collections långa kjol. Det är visserligen inte tyll, men det är himla mycket kjol. Nästan tyll. Den tog förstås slut på en gång och nu säljs den till överpris på Blocket och Tradera. Jag tänker så här: om en tid kommer folk som inte är som jag inse att den där kjolen är ju fantastisk och så, men föga bärbar. Jag tror jag säljer den. Då står jag där redo. Redo för ett resonabelt pris. Redo för tyll!

kjol

En kjol som väntar på mitt huvud.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 20 maj, 2015 at 21:19

  Ditt tyll – mina paljetter – så många paljettplagg, så lite paljettfest – och ändå kan jag inte låta bli 🙂 Man kan ha paljett och tyll på jobbet förstås – men ändå!

  • Reply Linda K 20 maj, 2015 at 22:01

   man kan ha lite tyll på jobbet, men kanske inte fullt ställ 😀 eller kan kan man väl, men då lär damerna svimma!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.