Dagens

Jobb-ig igen

17 augusti, 2023

Dag 1 efter semestern gick i ett jihu. Smart att börja en torsdag om ni frågar mig, arbetsveckan känns inte så lång då (skratt på det). Jag var till och med pigg när klockan pep 05.30, men det är troligtvis övergående.

Jag vet inte riktigt hur det ska bli med dagens framöver. Känner mig lite less. Samtidigt är det kul att dokumentera och kunna titta tillbaka på vad man har haft på sig. Får se. Tog i alla fall en halvdan på toa. Håll till godo!

Blus COS, linnebyxor, ballerinas Arket

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Agnetha 18 augusti, 2023 at 08:50

  Gillar dina ”dagens”. Kul med inspiration! Gillar din smak, även om jag själv har en helt annan stil som jag är bekväm i. Du är så j-a snygg och tar snygga bilder! Och framförallt tycker jag att det är väldigt kul med en blogg som fortfarande uppdateras. 🙂 Det är så många av dem jag följt som har lagt av, tyvärr.

  Om du själv börjar tröttna på dagens kanske ”varannan” eller ”veckans” kunde vara nåt? håler tummar och tår och hoppas att du fortsätter med fina bilder

  • Reply Linda K 18 augusti, 2023 at 09:34

   åh så får man en sån här fin kommentar som gör en alldeles peppig igen. tack snälla. jamen nån dagens här och där ska det väl bli framöver 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.