Dagens

Semester, del 2

21 juli, 2023

Jippi, sista arbetsdagen innan semester. Det blir gott!

Jag har bestämt mig för en utmaning, till mig själv. Den vita skjortan! Jag älskar den och har ganska gott om den. Men, jag är inte jättebra på att använda den. Får för mig att jag ser antingen för uppklädd ut eller som en servitris. Alla andra ser fantastiska ut i sina vita skjortor, och nu tänker jag också göra det. Bara att börja använda mer. Kanske inte varje dag, men oftare. Here goes!

Linneblus KLco, jeanskjol Carin Wester

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Veronika 21 juli, 2023 at 21:44

  Jag har samma önskan och samma problem.. Du ser fab ut i din – minst lika inspirerande som dem i ditt nästa inlägg! Trevlig semester! 🙂

  • Reply Linda K 23 juli, 2023 at 20:45

   tack, vad kul att höra! kämpar på. tack detsamma 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.