Lilla huset

Grejer till Lilla huset

10 juli, 2023

Jag har semester! Känns oerhört lyxigt och skönt. Håller på att sätta ihop ett nytt jympapass till hösten. Det tar sin tid. Ska strax sticka iväg till Friskis och köra ett cirkelfys-pass. Det gäller att inte förfalla när man är ledig och äter och dricker lite för gott lite för ofta.

Men nu var det Lilla huset vi skulle prata om. Det byggs som bara den. Har inte fotat på några dagar, får ordna det snart. Här kommer tänkt garderob och de tapeter som ska sitta i rummet och köket så länge. Av garderobens storlek förstår ni att jag aldrig kommer att kunna bo där. Och den som gör det får ha säsongens kläder där och resten i stora huset.

Fast vi ska inte ha glasade lådor. Den blir inte lika hög som denna, så översta hyllplanet försvinner.

Rullen i mitten ska vara i rummet och den andra i köktet. Iiii fint det blir!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Marianne 12 juli, 2023 at 07:53

    Verkligen fint !

  • Reply Anki 12 juli, 2023 at 10:10

    Tjusiga grejer!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.