Dagens

Bågat

5 juli, 2023

Idag fladdrar jag runt så här och känner mig krispig i sommarens finaste kjol. Hemmajobb. Uträttade lite på lunchen och beställde nya bågar. HELT annorlunda från de jag har idag. Skådas på Insta. Man vill ju att det ska hända nåt, inte bara ha samma år efter år efter år. Eller hur, pappa? 😉

t-shirt Arket, kjol COS

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 5 juli, 2023 at 20:59

  Jag skaffade nya bågar och absolut ingen har sett det förutom dottern som visste att jag skulle skaffa nya. Nästa gång får det bli en större förändring.

  • Reply Linda K 6 juli, 2023 at 09:34

   Var dom väldigt lika de förra? jag upplever i och för sig att den manliga delen av familjen sällan lägger märke till sånt som glasögon, frisörbesök, etc 😉

   • Reply Sara 7 juli, 2023 at 08:59

    Men ingen av mina kvinnliga kollegor såg något heller! De var uppenbarligen lite för lika de gamla. Jag gissar att jag har en för lång kravlista vilket leder till samma sorts båge hela tiden. En kall, neutral färg, inte för stora pga tjocka glas och litet huvud, inte för tunna bågar pga tjocka glas och inte genomskinlig båge som hamnar rakt över ögonbrynen pga jag känner mig så konturlös när ögonbrynen inte syns. Du hör, kravlistan är för lång. Det finns många coola, stora bågar just nu men med ett smalt ansikte och glas som förminskar ser det väldigt konstigt ut.

    • Reply Linda K 10 juli, 2023 at 09:43

     jag tycker att folk i omgivningen generellt är ganska dåliga på att märka förändringar. vissa verkar inte VILJA säga något, så är det ganska ofta när jag har klippt mig och blekt slingor. Det SYNS ju! ja ja, livet… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.