Old-ish but stylish Style by LindaK

Hip to be…

26 juni, 2023

Terminalglasögon. Fult ord. Men dom är nödvändiga och glasögon kan ju vara kul. Ännu roligare är det när jobbet betalar för glasögon som funkar framför skärm. Det var dags att uppdatera mina. Valde bland några olika bågar i butiken och fick sen smakråd. Av en typ tonåring! Ja ung var han i alla fall. Hade jag varit 20 hade jag antagligen tappat talförmågan eller åtminstone stammat framför den fagre ynglingen med tonade glasögon. Nu kändes det mest som att han kanske inte var rätt person att fråga vad tant Linda passar i för bågar. Han dissade, på ett trevligt sätt, några och tyckte att dessa var bäst. Lite galna tyckte jag men han stod på sig. Och så blev det dem. Gick därifrån lite förvirrad och undrade om jag valt rätt eller om en knappt myndig person just valt åt mig. Men nu när bågen fått smälta in tror jag att den blir bra. Det är ju terminalglasögon, inte mina ”vanliga” gå runt i vardagen med-glasögon.

Hello, McQuuen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.