Dagens Inspiration

Se upp måndag här kommer f*n jag

19 juni, 2023

Nedräkningen har börjat, höll jag på att säga. Det har den väl inte riktigt, jag jobbar flera veckor till. Men det är nåt med midsommarveckan, efter den brukar ett lugn lägga sig när många går på semester. Jag hade utvecklingssamtal med min chef i morse och konstaterade att jag har koll på läget inför sommaren. Är inte sysslolös alls men har heller inte panik över allt som ska hinnas med. Skön känsla.

Allt jag behöver nu är en schysst ganska lång sommarkjol! Tror mig ha hittat den efter att återigen ha inspirerats av en favorit-Linda. Väljer en annan färg bara eftersom jag numera vet att jag är en true summer.

Omlottblus Ganni, jeans Acne, skor Vibi Venezia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.