Dagens

Fit for fight igen

22 mars, 2023

Igår kände jag inte av något efter att ha gett blod. Fick ok av blodbussen att träna samma kväll men ta det lite lugnare. Vilket jag fick göra. Antingen hade jag en extremt andfådd dag eller så var det blodförlusten. Men man vill ju inte avstå ett kul pass.

Idag är jag piggelin igen. Det ska flyttas saker, det ska mötas och det ska fås massage!

Ulltröja Stella Mccartney, skinnbyxor H&M, boots &Other Stories

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 23 mars, 2023 at 13:25

  Åh, jag minns att jag fick blodtrycksfall på ett Friskispass när jag lämnat blod samma dag. Undviker helst att träna den dagen jag lämnar blod, vilket i sig gör det svårare att hitta tider för när jag kan lämna blod… Men väl värt när jag väl får till det! Heja dig!

  • Reply Linda K 23 mars, 2023 at 15:33

   egentligen borde jag väl hoppat träning samma dag, men jag tänkte att jag tar det lugnt. Sen när man är på plats tar men det ju så lagom lugnt… nästa gång får träningen vänta en dag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.