Nygammalt

Lappat, lagat och fixat

19 mars, 2023

Skulle jag klara mig utan symaskin? Svar nej, även om det sys en del för hand också. Pyjamasen är en tidigare lagning. Även ena armbågen har fått sig en lapp. Flitig användning gör sitt, denna är inne på sitt sjätte år nu. I helgen har jag sytt in en bustier som satt lite för löst. satt i resår i dotterns träningsbyxor och lagat ett par kashmirjoggers. Länge leve lagat!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Julia Eriksson 19 mars, 2023 at 22:53

  Det här fick mig att minnas att jag en gång för en herrans massa år sedan köpte en mörkblå prickig Acne-pyjamas av dig i din bloppis och den har jag älskat och nött sedan dess. Nu börjar den bli i tröttaste laget, men det tar emot att skiljas från den. Kanske att jag får ta fram min symaskin och försöka mig på en lagning.

  • Reply Linda K 20 mars, 2023 at 07:35

   MEN vad kul! Minna den vagt, vad roligt att den fått leva ett gott liv hos dig. Ja fram med symaskinen 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.