Dagens Djupa tankar Old-ish but stylish Style by LindaK

Utifall-koftan

15 februari, 2023

Jag skulle gärna vilja knata runt på jobbet och hemma och överallt med en tunn top eller till och med barärmat. Så där som butikspersonal i coola butiker har, ibland till och med iförda linne (där går min gräns, linne hör sommar och ledig till, alternativt under en kavaj eller kofta. Linda 50+ har talat)! Men frusen och mogen som jag är funkar det sällan, åtminstone inte vintertid. Idag har jag en utifall-kofta med/på. Att frysa är bland det värsta.

Top Residus, skinnbyxor H&M, kofta Pierre Robert, boots Blankens

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 15 februari, 2023 at 10:25

  Det är lite som snygga vinterkappor som säljs av modeller i högklackade pumps när alla som bor i Sverige vet att på vintern funkar sällan en snyggkappa och absolut inte den typen av sommar/inneskor. Det är liksom dunkappa och vinterkängor som gäller om man inte ska frysa tårna av sig.

  • Reply Linda K 15 februari, 2023 at 20:20

   hear hear. liksom jag skakar på huvudet när influensers srpinger runt barfota i skor typ NU, och gärna en trenchcoat till det. det är ICKE säsong!

 • Reply Anki 16 februari, 2023 at 09:52

  👍

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.