Lilla huset

Vinden

12 februari, 2023

Vi befarar att det blir några veckors stiltje i bygget nu eftersom de fönster som beställts tar sin tid och den fortsatta renoveringen beror ganska mycket på att de är på plats. Så låt oss liva upp stämningen genom att kika på vinden som fått nytt golv!

Min käre man har städat upp och plockat ner ohemult stora getingbylor. Det är väl oundvikligt att det byggs bon här uppe, men vi ska försöka täta de mest uppenbara håligheterna. Och hålla oss (läs mig) från vinden sommartid! Det är ju bara förvaring, inget ställe man hänger på (om man inte var 10 år och ville ha en ultimat koja!).

Intressant detalj: den långa ”pinnen” som ligger uppe i taket är en väldigt gammaldags grenknipsare som är så lång att den inte går att få ut från vinden. Får väl ta av den på mitten om det ska lyckas. Eller så får den bara ligga kvar. Men hur kom den upp?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.