Dagens

Blå

30 januari, 2023

Den här tröjan, som jag äskar och ska använda oftare, har redan lockat fram kollegor som vill känna på. Inte ovanligt. En av dem sa för övrigt Varför har du så ofta plagg som man vill klappa? Ja säg det.

Stickad tröja och jeans Rodebjer, stövletter Vagabond, sjal Studio Heijne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 30 januari, 2023 at 12:47

  Visst är det där färger som anses passa en true summer? Hur tänker du när du färgar håret? Enligt en app är jag också true summer (men lite skeptiskt pga en app och inte irl) och när jag läser på lite ska man helst har mer kalla hårtoner. Själv har jag aldrig blekt mitt mörka hår för det har alltid känts som om jag inte skulle passa i ljusare. Pratar man färganalys med sin frisör för att få en ton som passar ens årstid?

  • Reply Linda K 30 januari, 2023 at 13:03

   ja kalla färger till en true summer. märker att jag faktiskt gillar dessa färger bättre, även om jag ibland vill ha lite värme också.

   en gång i tiden var jag ljust blond, sen har det mörknat mer och mer med åren. jag tänker nog inte så mycket kring tonen i håret, vill bara att det ska vara LJUSA slingor som livar upp. man kan väl absolut rådgöra med sin frisör, som ju lär ha erfarenhet av vad som passar bättre eller sämre.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.