Dagens

Och håret då?

27 oktober, 2022

Jag har ingen aning var jag är på väg med mitt hår. Långt vill jag inte ha, varken passar i, har sån hårkvalitet eller skulle orka spara ut. Är dock trött på det kortkorta, och då hamnar jag någonstans mittemellan. Vilket med mina virvlar just nu är en olycklig kombination. Kanske blir det bättre om håret får bli ett par centimeter längre så att ”locket” tyngs ner? Mitt taktik just nu är att sucka högljutt, hetsa så gott det går med plattången och åtminstone klä mig snyggt så att man kanske inte tänker så mycket på kalufsen.

Också en pose…

Top och kofta H&M, plisserade byxor Filippa K, stövletter Kat Maconie, scarf farmors

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.