Dagens

Nästan fredag

29 september, 2022

Ja det är ”bara” torsdag, men nu på morgonen blev jag klar med den andra av två hålla utbildningspass, och det är alltid en lättnad när det är över och gick bra.

Jag fick en fråga om lockigt hår. Hur man hanterar det. Svar: med uppgivenhet och plattång. Den senare hjälper sådär om jag plattar innan jag går hemifrån. Likförbannat är lockarna där när jag kommer till jobbet. Därav även liten tång även på jobbet. Den är inte så bra men jag får bukt med det värsta. Nu är håret lite på utväxt (ingen aning om hur länge det kommer att pågå) och jag känner mig mestadels inte så hårfager. Låt oss kalla det ett lyxproblem.

Vit blus Rodebjer, svarta byxor Filippa K, klackar Eytys

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.