Dagens

Mina färger var blå

28 september, 2022

Vi låtsas inte om håret, ok? Det blir bara ännu sorgsnare då.

Mörkblå knytblus Heijne, jeans Carin Westwe, loafers Eytys

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 28 september, 2022 at 16:20

  Jag har lite lockar i mitt hår och när jag nu av ren nyfikenhet råkat klicka på ett Instagraminlägg på ämnet lockigt hår svämmar mitt flöde över av lockiga hår. Jag fattar att du trivs i ditt korta hår men undrar ändå om du eller dottern någon gång testat någon metod för lockigt hår? Det verkar krävas ganska mycket teknik och produkter men snygga lockar får de ibland till. Jag är mer typen av wash-and-go och jag är dessutom lite överkänslig mot vissa hårprodukter så jag har inte riktigt orkat/vågat testa själv men börjar undra om det kanske inte kan vara värt att testa ändå.
  Vad tror du? Kan det vara värt besväret?

  • Reply Linda K 29 september, 2022 at 08:29

   Ah dessa lockar! jag både gillar och ogillar mina. gillar för att det ju händer något med håret (det hänger inte bara rakt ner), ogillar för att MINA lockar är helt oregerliga och oregelbundna. Ok om det var jämnlockigt över hela huvudet, men jag har en massa virvlar som jag tycker mest ställer till det. särskilt i luggen! Dottern däremot, och även sonen, har mer det där jämnlockiga som gör att dom nästan inte behöver göra något alls åt det. sonen bryr sig nog inte så mycket (jag får klippa honom!). Dottern plattångar ju sitt var och varannan dag, vilket väl visar på att hon inte älskar lockarna… Vi har Moroccanoil Intense Curl Cream hemma. Vet inte hur den är ur allergisynpunkt, men lockarna blir fina. Detta var kanske till blygsam hjälp, min strid mot lockarna är nog livslång… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.