Lilla huset

Spröjs

23 september, 2022

Jag vet inte om det ursprungligen varit spröjsade fönster på Lilla huset. Vi tänker att det ska bli det nu. Och frågan är då hur mycket spröjs per ruta, så att säga. Min bättre hälft har en tendens att snöa in på saker in absurdum. Han gör ritningar, jämför, ändrar sig… Medan jag är mer Ja det blir bra. Eller det där, det blir också bra.

Så här ser det stora fönstret ut nu.

Igår kom han på att måtten på Lilla huset-fönstret är samma som på ett fönster på stora huset. Vi har såna avtagbara spröjs (tack och lov när man ska tvätta fönstren) (eh vilket inte blev av den här sommaren, hoppsan) på alla fönster, så igår lånade vi ett och provad på Lilla huset. Och enades om att det blir perfekt.

Eller hur?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anki 23 september, 2022 at 11:46

  👍👌

 • Reply Marianne 23 september, 2022 at 17:36

  Tror att jag har en likadan man som din…
  Och jag tycker det mesta blir bra….
  Lycka till ! Allt brukar lösa sig i slutändan

  • Reply Linda K 24 september, 2022 at 18:23

   Man kompletterar varann 🙂

   • Reply Marianne 25 september, 2022 at 08:51

    👍

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.