0
Dagens

Trotsar analysen

29 augusti, 2022

Kombinationen svart och beige har något ändå. De tillhör tyvärr inte mina färger enligt färganalys (True summer till eder tjänst) men ibland får man heligt skita i det. Och HUR länge sedan var det inte jag hade klackar? Tur att dom är sköna. Jag har bestämt mig för att bara gå i bekväma skor, allt annat skrotas.

Svart blus och beige byxor Rodebjer, svart klackar Vagabond

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 29 augusti, 2022 at 13:27

  Men alltså,, du är jättesnygg i de färgerna. Färganalys är väl ändå ingen riktig vetenskap. Snurrar förbi filmer på Instagram ibland och jag håller verkligen inte med alla analyser. Jag tycker inte man ska låta sitt liv begränsas av en sådan. Sedan finns det vissa färger som jag ser ut som ett dött spöke i och ja, de brukar jag kanske undvika.

  • Reply Linda K 29 augusti, 2022 at 15:25

   nä precis, man vet ofta vad man trivs med. jag känner mig dock väldigt hjälpt (och lite frälst) av att ha genomgått en färganalys. har fattat att vissa färger funkar bättre och andra sämre. Men svart och beige släpper jag icke 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.