Helt apropå

About last night

13 juni, 2022

Igår var jag och maken på konsert. Utomhus. Förband Lustans lakejer, bandband Simple Minds. Förbandet har jag lyssnat ihjäl mig på i ungdomen, Simple Minds kan jag hitsen men är kanske inget jättefan. Det var hur som helst en kul upplevelse. Solig, fullt med medelålders (läs: gamla) människor på plats vid Rosendal. Nästan lika givande att titta på hängivna (läs: komiska) fans som diggade som att titta på scenen. Jag höll värmen med vin och man.

Bra pipa hade han fortfarande, Simple Minds-mannen!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Matt Rand 13 juni, 2022 at 13:04

    The eighties had some great music and some bad.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.