Dagens

Tisdag

8 februari, 2022

Jag tror jag får hänga här ett tag till ändå, vad det nu innebär. Har något slags behov att skriva känner jag, även om det inte blir några djupare tankar här. Hur som haver.

Så, idag tog 50-åringen på sig en kortkort kjol. Ska det vara på det sättet? Ja tydligen. Jag har inte haft så minimal kjol på flera år känns det som. Inte känt mig bekväm i det. Så varför nu? Jag har den senaste tiden hört och sett flera personer som inte är 20 i sociala medier som hyllar den korta kjolen, att visst kan man ha det i alla åldrar. Detta i kombination med att jag tydligen har ”a thing” för quiltat gjorde att det blev så här. Kändes helt ok, utom när jag satt ner…

Beige ullpolo Pierre Robert, svart quiltad kjol &Other Stories, svarta stövlar Acne

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Marianne 8 februari, 2022 at 22:31

  Snyggt !Kul att du hänger kvar !

 • Reply Maja 8 februari, 2022 at 23:00

  Jag är glad att du hänger kvar och kjolen tycker jag var jättesnygg på dig🙂

  • Reply Linda K 9 februari, 2022 at 12:46

   tack och bock 🙂

 • Reply Christopher 9 februari, 2022 at 09:03

  Nu blev dagen räddad!

 • Reply Sara 9 februari, 2022 at 09:33

  Ser inga problem alls med kort kjol på 50-åringar. Det är väl mest någon form av mental blockering man har fått med sig att man inte ”ska” ha det när man uppnått en viss ålder? Min svärmor var upprörd över äldre damer som hade shorts på sommaren. Det passade sig inte när man inte längre hade skrynkelfria knän. Själv var hon arg över att det var så varmt och jobbigt där hon gick i sina långbyxor.

  • Reply Linda K 9 februari, 2022 at 12:47

   ja man får ha vad man vill som man känner sig fin och bekväm i tycker jag. oklart vad jag tycker om mig själv i alltför kort kjol sommartid… vi får väl se!

   • Reply Sara 10 februari, 2022 at 07:16

    Det är väl känslan av att tänka på hur man rör sig för att inte visa trosorna som är jobbigast? För korta shorts tycker jag inte är några problem.

    • Reply Linda K 10 februari, 2022 at 16:58

     jag tycker inte att mina lår riktigt gör sig i för kort vad-det-än-är. fast på stranden syns dom förstås 😛

 • Reply Anki 9 februari, 2022 at 12:49

  Yes! 😀För att du fortsätter blogga och för kjolen👍

  • Reply Linda K 9 februari, 2022 at 12:59

   tack och tack för att du hänger med 😀

 • Reply Barbro 9 februari, 2022 at 19:03

  Härligt att du fortsätter med din blogg. 🥰Jag tror att jag följt dig sedan typ 2005…kan det verkligen stämma? 😊

  • Reply Linda K 10 februari, 2022 at 16:58

   urr, det kan det nog. tack kul att höra 😀

 • Reply Matt Rand 9 februari, 2022 at 21:17

  you look great.

  you can wear what you want 50 is still young

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.