Dagens

Fredag

31 december, 2021

Vi hänger hemma ikväll, bara familjen. Äter gott och håller oss förhoppningsvis vakna (jag har vilat middag) till midnatt. En go klänning har jag fått på mig också. Samt blingiga örhängen. Makeup and hair by Tilde. (jag tror blek koreansk look). Gott nytt år på er!

Svart klänning Rodebjer, lurviga tofflor utanför bild Inuiki

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 1 januari, 2022 at 15:41

  Gott nytt år och tack för en fin blogg!

  • Reply Linda K 1 januari, 2022 at 16:07

   tack så mycket och tack detsamma! 🙂

 • Reply Stefan 1 januari, 2022 at 16:36

  Gott nytt år! Jag tar väl och fortsätter att följa din blogg ett år till då.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.