Dagens

Måndag

6 december, 2021

Åter på jobbet, skönt ändå! Det enda osköna är att jag tog nya kängor till bussen, helt ovetande om att skavsåret från helvetet skulle bryta ut. Det skedde, haltade sista biten till jobbet. Alltså ni vill inte veta hur ena hälen ser ut. Har plåstrat om och bytt till mjuka dojor inomhus. Men jag fattar inte hur jag ska komma hem. Kommer nog inte i ny-kängorna, känner sådär för att gå hem i tunna mockaboots?

Beige ullpolo Pierre Rovert, rutig kostym Hope, svarta mockaboots Blankens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 6 december, 2021 at 10:54

  Kan inte maken hämta dig med bil? Ta taxi hem? Iof är det svårt att få ta i en taxi i rusningstrafik numera. De verkar köra covidtester eller lämnat yrket pga Corona. Men inte värt att stappla hem med blodiga hälar eller sönderfrusna tår!

  • Reply Linda K 6 december, 2021 at 12:08

   ja jisses… det är en bit, maken jobbar hemma och brukar vara rätt mötestyngd sen eftermiddag. taxi känns dyrt och onödigt. Det lutar åt att jag tar ett par lite mer ok stövlar och tar mig hem i dom 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.