Helt apropå

Åter från graven (?)

2 december, 2021

Guuu vilken intressant blogg, den måste jag märka upp och återkomma ofta till! förstår jag att eventuellt nytillkomna INTE tänker. Började känna mig dålig i söndags, blev toksjuk och det är först idag jag orkar närma mig en dator. Inte En enda serie jag har sett, inte vänt ett enda blad i en bok, inte orkat med podd. Bara mörkt rum och sängläge. Jag vet inte hur hög spänningsnivå det brukar vara här, men lite bättre hoppas jag kunna åstadkomma framöver. Ska till och med prova på lite jobb i morgon. Hemifrån förstås. Men be mig inte om en dagens än, jag ser HELT VILD ut. Och blek som ett lakan.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stefan 2 december, 2021 at 17:23

  En dagens skulle du kunna bjuda på ändå.

  • Reply Linda K 3 december, 2021 at 10:29

   du vet inte vad du ber om…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.