Old-ish but stylish

24 oktober

24 oktober, 2021

Den här Ida SJöstedt-klänningen hänger i skyltfönstret i en butik i mitt lilla centrum. En ljuvlighet i tyll. Hellång, perfekt för…. bal? Idag fick jag lov att gå in och prova den. Såklart ljuvlig. Men jag har inga baler inplanerade de närmaste åren, och prislappen inbjöd inte till spontanköp. Men som någon klok kvinna sa, att prova är halva nöjet. Och jag fick känna mig som en prinsessa en stund.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara 24 oktober, 2021 at 19:38

  Jag tycker inte alltid fester de man klär upp sig jättemycket är roligare än andra men de är absolut roligare att förbereda sig för. Nej, jag har inte heller några baler inbokade i min kalender. Tyvärr.

  • Reply Linda K 24 oktober, 2021 at 20:17

   men visst är det kul ändå att klä upp sig lite extra inför festligheter? hellre lite extra än minimalt. mer baler åt folket!

   • Reply Sara 24 oktober, 2021 at 22:04

    Absolut! Tycker det är så trist när man någon gång går på fest och så har folk sina vanliga jeans på sig. Det är ju jättekul att få klä upp sig ibland! Det jag menade är att i slutändan är det sällan dresscoden som avgör hur kul man har på själva festen. En stel frackmiddag kanske i slutändan inte är så jätteskoj men man har antagligen haft kul när man fått planera och prova kläder innan.

 • Reply Marie 25 oktober, 2021 at 09:24

  Riktigt härlig blåsa! Jag har i alla fall en släktmiddag på Riddarhuset inbokad på Annadagen i december, så då får man klä upp sig även om det är på nivån klädsel Kavaj. Tjoho!

  • Reply Linda K 25 oktober, 2021 at 12:54

   åh vad trevligt. dressa UPP ordentligt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.