0
Old-ish but stylish

18 oktober

18 oktober, 2021

Tillåt mig att gotta mig i denna sketna måndags elände med några exempel.

  1. Spillde såklart på min vita skjorta på lunchen. Gick det bort i tvätten? Nej inte riktigt.
  2. Alldeles för mycket nya arbetsuppgifter som ”slängs” på mig. Hinner icke.
  3. Strul med skype:eriet vilket hindrade möte.
  4. Stress att hinna hem, hämta och lämna paket, förbereda middag, gnugga på fläcken som inte ville gå bort innan det var dags att kasta sig till Friskis.
  5. Ingen spinningledare på plats så det blev digitalt. Det var bara jag och digital-Anders i salen. Jag ska inte skylla på Anders, för jag var verkligen inte på g ikväll. Trött redan under uppvärmningen. Trött både i huvudet och kroppen. Anders var så jäkla hurtig så jag blev förbannad också. Han berättade inte heller vad som komma skulle, och det var ju svårt att fråga honom. Dåligt wi-fi gjorde att Anders la av vid två tillfällen, vilket inte höjde mitt humör. Nåja jag var i alla fall svettig efteråt. Tack Anders.
  6. Blev oändligt trött på dottern vid middagen. Orkar inte ens gå in på alla hennes galenskaper och knäppheter. Tur att hon är så söt.

Nu är det bara att vänta in tisdagen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.