Old-ish but stylish

5 augusti

5 augusti, 2021

Vi fortsätter att samla vuxenpoäng, eller så. I morse begav vi oss ut på vandring runt Brunnsviken. Man tänker att ja ja det är ju bara runt sjön, genom Hagaparken och lite så, men det finns ju en hel del vikar och prång som man ska ta sig genom. Drygt 12 kilometer runt. Vi hade med fika på vägen. Guu vilket gott kaffe! Det blev ett snabbdopp också, på sluttampen. Mycket uppfriskande. Bjuder på detta vad-gammal-jag-ser-ut-foto dagen till ära.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sara 6 augusti, 2021 at 09:27

  Jag måste erkänna att jag ser fram emot vuxenutflykter i framtiden. Just nu är barnen för små att vara hemma själva någon längre stund men för stora för att bara hänga på utan att klaga. Det betyder att det helt enkelt inte blir så många utflykter som jag skulle vilja för min toleransnivå för klagande barn är ganska låg.

  • Reply Linda K 6 augusti, 2021 at 15:33

   ja det känns verkligen lyxigt. Visst, någon gång ibland ”tvingar” vi med dom, men att sticka iväg på tu man hand är inte dumt 🙂

 • Reply AnnaP 6 augusti, 2021 at 10:35

  Alltså, vuxentid är som guldkanten efter småbarnsåren! Ser fram emot mer sådan 🙂

 • Reply Marianne 6 augusti, 2021 at 12:47

  Du är ju jättefräsch!🌼

 • Reply Barbro 6 augusti, 2021 at 18:08

  Nädå, ser inte alls gammal ut! Fräsch och glad! 😍

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.